Thursday, May 24, 2012


          
Colouring design

Nicolette & Jelena hebben een workshop ontwikkeld waarin het verhalende karakter van de ontwerpen en kleur samenkomen. In de workshop zal Nicolette een overzicht geven van haar ontwerpen vanaf de start in 1992 tot nu. Daarin is haar ontwikkeling te zien in haar werk en de kleurtoepassing. 
Jelena zal een presentatie geven over de kleurenfilosofie Colours of Life. Een benadering van kleur waarin de mens centraal staat. Natuurlijk word je tijdens de workshop zelf aan het werk gezet met kleur en beeld.
Jelena Brillenburg Wurth is Keurmerk gecertificeerd interieurprofessional en werkt al jaren als kleurspecialist voor zowel Histor als Sigma. Daarnaast richt zij modelwoningen in voor een groot projectontwikkelaar, geeft ze les en maakt interieurontwerpen voor zowel particulieren als MKB.
De workshop zal plaatsvinden op vrijdag 15 juni en op vrijdag 22 juni van 10.00 tot 13.00 uur in het atelier van Brunklaus aan de Frans Zieglerstraat 8 in Amsterdam. Vanaf 9.45 uur staat de koffie klaar.


De workshop kost €195,-. Laat je inspireren en meld je aan bij Jelena. Geef daarbij aan welke datum je voorkeur heeft. Wij willen de workshop intiem en informeel houden en hebben daarom plaats voor 8 personen per keer.

No comments:

Post a Comment